vyarvam-v-dobroto-bydeshte-700

аудио утвърждение

Вярвам в своето добро бъдеще

Това аудио упражнение с позитивни фрази ще Ви помогне да изградите увереност, че събитията в живота Ви се развиват по най-благоприятния за Вас начин.

* Препоръчително за хора с притеснения и негативни натрапчиви мисли.

описание
упътване
слушай аудио

Не е по силите ни да върнем вчерашния ден, но можем да спечелим или загубим утрешния!

– Линдън Джонсън

1

За какво ще Ви помогне това упражнение с позитивни фрази?

Всеки има нужда от надежда, че ще живее в по-добри времена, в един по-добър свят за него. Вярата в добрия развой на събитията ни дава сили да продължаваме напред.

Използвайте това аудио позитивно утвърждение, за да изградите увереност в своите добри съдбини. Подсилете своята надежда и вяра, че всичко се случва за Ваше добро и винаги ще бъде така. Така ще започнете да привличате благоприятни събития в живота.

2

Колко често да слушате аудиото?

Слушайте това аудио утвърждение толкова често, колкото Ви е нужно, за да заобичате наистина себе си, без да усещате напрежение от чутото в аудио файла.

Стремете се да бъдете на спокойно място, в което няма да бъдете обезпокоявани. Разбира се, може да го слушате навсякъде, стига да бъдете в безопасност, тъй като вниманието Ви ще бъде ангажирано с повтаряне на позитивните фрази.

В самото начало утвърждението може да Ви накара да се чувствате некомфортно, но това е резултат от конфликта между реалността и думите, които ще чувате и ще повтаряте. Продължавайте да слушате утвърждението всеки ден, докато този конфликт изчезне и започнете да се наслаждавате на позитивните фрази. Целта на утвърждението е с течение на времето да създаде позитивната настройка, от която имате нужда.

3

Аудио файл за слушане

>> Аудио файлът е скрит. Защо? <<

За да получите достъп до аудио файла е нужно да имате активно членство в Позитивния клуб. Членството Ви предоставя онлайн достъп до всички упражнения, включени в Клуба. Може да закупите членство или да влезете в своя профил, ако имате активиран достъп.

Вижте всички упражнения, публикувани в Позитивния клуб.

Имате въпрос?

Използвайте опцията за чат в долния десен ъгъл на екрана и изпратете своето запитване.

предложение

Влез в Клуба за 9.90 лв.

Пълен онлайн достъп до всички аудио упражнения за 30 дни с възможност за удължаване. Стани част от Позитивния клуб и промени своите негативни убеждения.