11-те закона на Вселената

Тези закони ще Ви дадат познание, което да използвате за постигане на Вашите цели и сбъдване на Вашите мечти. Те функционират независимо от това дали ги прилагате съзнателно или не. Използвайте мъдро това познание, за да подобрите живота си.

11-те Закона на Вселената

#1 Закон за мисленето

Законът за мисленето гласи, че основното ни състояние на ума създава това, което е около нас. Реалността е отражение на нашите мисли.

#2 Закон за предлагането

Всяко търсене има предлагане. Има безгранична наличност във Вселената на всичко, което желаем. Основната причина, поради която нямаме нещо, е защото не искаме да го имаме, не вярваме, че ще го получим или очакваме да получим исканото точно във формата, в която сме го поискали.

#3 Закон за привличането

Привличаме това, към което насочваме вниманието си. Нашите преобладаващи мисли определят нашето емоционално състояние, а то от своя страна определя нашата вибрация. Точно тази вибрация допуска в живота ни събития, хора и обстоятелства, които съвпадат с нейната честота.

#4 Закон за получаването

Според Закона за получаването, за да получим това, което искаме, трябва да бъдем готови да го приемем. Трябва да бъдем готови да приемем исканото без страх, притеснение и угризение, а с любов, щастие и наслада. Ние получаваме само това, което сме готови да получим.

#5 Закон за нарастването

Всичко, за което говорим и мислим, нараства. Ако постоянно акцентираме върху трудностите, през които преминаваме, върху неуспехите си, то те ще нарастват, защото ги захранваме с енергията на мисълта и проявилите се емоции.

# 6 Закон за компенсацията

На всяко наше действие и всяка наша мисъл има равностойна компенсация (възнаграждение). Ако в стремежа ни да постигнем своята цел, сме постоянни и полагаме нужните грижи, то нашата цел ще започне да се проявява.

#7 Закона за нулевото съпротивление

Увеличаваме силата на всичко, срещу което се съпротивляваме, защото чрез енергията на нашите мисли и емоции ние захранваме с все повече енергия това, срещу което се съпротивляваме. Работете ЗА решението и промяната, а не СРЕЩУ проблема и статуквото.

#8 Закон за прошката

Законът за прошката гласи, че за да продължим успешно напред в живота си, е необходимо да преодолеем спомена за болезнените събития от миналото.

#9 Закон за пожертвованието

Законът за пожертвованието се отнася до готовността ни да се разделим с нещо, за да допуснем друго в живота ни. Този закон не е свързан с изживяване на страдание, а с нашата готовност да се разделим с неудовлетворението си.

#10 Закон за подчинението

Вселената винаги се подчинява на тези 11 закона. Независимо от нашите действия или бездействия, тези закони постоянно въздействат на живота ни. От нас зависи дали това въздействие ще бъде благоприятно или не.

#11 Закон за успеха

Законът за успеха гласи, че независимо от нашето настояще и минало, независимо от това, колко неблагоприятен е бил животът ни или колко неудовлетворяващ е сега, ние можем да постигнем успеха, който желаем.

Тези закони са обобщени от Боб Проктър от Proctor Gallagher Institute.

13 коментара към “11-те закона на Вселената

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *