Позитивен клуб

Материалите в Позитивния клуб ще Ви помогнат да промените своите ограничаващи нагласи и да неутрализирате негативните мисли. Работете с тях редовно, докато постигнете желания ефект.

Какво е Позитивен клуб?

Всеки член на Позитивния клуб получава онлайн достъп до материали, с които да подобри живота си.

Материалите включват аудио позитивни утвърждения и упражнения за неутрализиране на негативни мисли чрез метода Техника за емоционална свобода.

За да получите достъп до Позитивния клуб, е необходимо да закупите месечен абонамент.

Как да направите своя абонамент?

Месечният абонамент за Позитивния клуб е платен и е с продължителност 30 дни, като след изтичане на заплатения период, той може да бъде продължаван неограничено.

Активирането на абонамента става чрез онлайн магазина в сайта. Направете поръчка за абонамент и я заплатете по един от предоставените методи – онлайн с дебитна или кредитна карта, по банков път, в офис на ИзиПей или онлайн чрез профил в Epay.bg. Достъпът до материалите се активира веднага след заплащането.

   

 

Активирайте абонамент

Членство в Позитивния клуб

30 дневен достъп

19.90 лв. 9.90 лв.Добави в количка

Как да работите с материалите в Позитивния клуб?

Всяка една тема в Позитивния клуб съдържа материали, които ще Ви помогнат да преодолеете определено ограничаващо убеждение. Материалите са аудио файлове за онлайн слушане и/или текстови задачи, които да практикувате самостоятелно.

Във всяка една тема има описание на начина, по който да работите самостоятелно с включените материали.