ПОЗИТИВЕН КЛУБ

Материалите в Позитивния клуб ще Ви помогнат да промените своите ограничаващи нагласи и да неутрализирате негативните мисли. Работете с тях редовно, докато постигнете желания ефект.

Какво е Позитивният клуб?

Позитивният клуб е услуга, предлагана от сайта „Силата на подсъзнанието“. Участието в Клуба Ви дава право на онлайн достъп до допълнителни материали, които да използвате с цел подобряване на живота си чрез промяна на мисловни нагласи и неутрализиране на ограничаващи убеждения.

Материалите включват аудио позитивни утвърждения и протоколи за неутрализиране на негативни мисли чрез метода Техника за емоционална свобода.

За да получите пълен достъп до Позитивния клуб, е необходимо да закупите месечен абонамент.

Как да направите своя абонамент?

Месечният абонамент за Позитивния клуб е платен и е с продължителност 30 дни, като след изтичане на заплатения период, той може да бъде продължаван неограничено.

Активирането на абонамента става чрез онлайн магазина в сайта. Направете поръчка за абонамент и я заплатете по един от предоставените методи – онлайн с дебитна или кредитна карта, по банков път, в офис на ИзиПей или онлайн чрез профил в Epay.bg. Достъпът до материалите се активира веднага след заплащането.

Активирайте абонамент

Членство в Позитивния клуб

30 дневен достъп

15.90 лв. 9.90 лв. Купи

Как да работите с материалите в Позитивния клуб?

Всяка една тема в Позитивния клуб съдържа материали, които ще Ви помогнат да преодолеете определено ограничаващо убеждение. Материалите са аудио файлове за онлайн слушане и/или текстови задачи, които да практикувате самостоятелно.

Във всяка една тема има описание на начина, по който да работите самостоятелно с включените материали.

Моля, имайте предвид, че същинското съдържание на темите не е достъпно без активиран абонамент. Част от информацията е общодостъпна с цел да получите базисна представа преди да вземете решение да активирате своя абонамент.