Възможностите на подсъзнанието в квантовия свят.

[ssba]

На пазара излезе новата книга на Джон Кехоу „Възможностите на подсъзнанието в квантовия свят“. За повече информация и заявка натиснете тук.

[wpcol_1half id=““ class=““ style=““]

[/wpcol_1half] [wpcol_1half_end id=““ class=““ style=““]

автор: Джон Кехоу

година: 2011

тип корица: мека

страници: 256

цена: 13 лв.

Издателство: Феникс дизайн

www.novavtor.com

[/wpcol_1half_end]

Официалното представяне на книгата ще се състои на 1.11.2011 г. от 17 ч. в Залата на Международна академия за позитивна информация в гр. София, ул. Златовръх 51. Добавете това събитието към своя профил във facebook.

Анонс към книгата:

Мисълта и енергията са в динамична симбиоза, но учените съвсем наскоро установиха принципа на действие на тази връзка. От известно време физиците са наясно, че физическата реалност е изградена от вибрираща енергия, но малцина са подозирали, че мисълта също е част от системата. Учените винаги са смятали, че мисловността няма нищо общо с материята или енергията и ролята ѝ е единствено да интерпретира случващото се около нас, но тази гледна точка е претърпяла драматична промяна и сега мисълта се приема като неделима част от цялата схема. Наясно сме, че мисловността играе много по-голяма роля при създаване на нашата реалност, отколкото някой е предполагал.

Взрив от нови открития носят неврофизиологията, квантовата физика, теорията на струните, дълбинната психология и мозъчната невропластичност. Това са малка част от теориите, които възникват и ни помагат да разберем кои сме. Тези нови открития стимулират не само ума, но и обогатяват обилно душата чрез смайващите проникновения и образи, които представят. Ако вникнем в тези открития, те могат да ни помогнат да живеем живота си по-далновидно и ефективно, но огромното количество информация ни залива и е трудно да решим откъде да започнем.

Щастливци сме, че живеем в двадесет и първи век, век на изключителни открития, тъй като това ни дава възможност да ги използваме по начин, за който предците ни не са и мечтали. Ако имаше методи, чрез които тази информация да бъде сортирана, използването ѝ на практика би довело до поразителни резултати. Буквално всичко е възможно, когато приемем тези теории и заживеем по квантов начин.

Един коментар към “Възможностите на подсъзнанието в квантовия свят.

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *